Obertes les inscripcions per la jornada “Entre la luz y la sombra. Jornada de puesta en valor del Arte Rupestre Patrimonio Mundial del Prepirineo Oriental”

25/01/2024

Els propers 22 i 23 de març al Centre Espai Orígens de Camarasa la jornada “Entre la luz y la sombra. Jornada de puesta en valor del Arte Rupestre Patrimonio Mundial del Prepirieno Oriental”  .

Aquesta jornada l’organitza l’Ajuntament de Camarasa i compta amb la coordinació científica del Centre d’Estudis del Patrimoni Arqueològic de la Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Associació Recerca i Difusió del Patrimoni Històric i compta amb el suport del Ministeri de Cultura del Govern d’Espanya.

En aquesta jornada es pretén fomentar sinergies i intercanvis entre diferents especialistes impulsant el coneixement i la difusió d’aquest tipus de conjunts patrimonials des d’una perspectiva transversal.

Ja es troba disponible el programa de la jornada en la qual participaran especialistes de Catalunya, Aragó, València i Burgos per valoritzar l’art rupestre Patrimoni Mundial. Entre les comunicacions, cal destacar diferents xerrades en les quals es presentaran els resultats de les investigacions al voltant de la Cova del Tabac a Camarasa. El programa íntegre de la jornada es pot consultar a http://cepap.uab.cat/ca/jornada_art_rupestre

Tothom que estigui interessat/da en assistir a aquesta jornada gratuïta pot fer la seva inscripció a través del formulari disponible a https://forms.gle/LSyY4pt8zQYBZJSK9

 

 

 

Infolleida