La pista esportiva de l’Escola Pia de Balaguer passarà a tenir un ús compartit

13/09/2023

Arran de la dificultat de construir un nou equipament municipal i d’acord amb la necessitat urgent de disposar de més espais per a la pràctica esportiva, es va plantejar l’opció de redactar d’un conveni de col·laboració -en aquest cas amb l’Escola Pia- per poder compartir la pista del centre.

Al conveni es va establir com a contraprestació per aquest ús compartit, que la Paeria faria un seguit de millores a les instal·lacions esportives del centre educatiu, de les quals se’n beneficiaran tant l’alumnat, com els clubs i les entitats que utilitzaran aquests espais.

Entre les millores que s’han dut a terme hi ha la substitució de l’enllumenat de la pista per tecnologia LED, la renovació del paviment i el repintat de les línies de les quatre disciplines esportives que s’hi practicaran. Igualment, també s’han protegit les bigues laterals com a mesura de prevenció.

El conveni tindrà una durada de quatre anys, durant els quals el centre posa a disposició la pista de dilluns a dissabte.

Des de l’Àrea d’Esports de la Paeria es valora molt positivament aquesta incorporació a les instal·lacions esportives de la ciutat, degut a la gran dificultat per a encabir tots els entrenaments i competicions que se celebren cada setmana.

Infolleida