II Profight Medieval al Castell de Montsonís

01/07/2018

A diferència dels espectacles de recreació, en el Profight Medieval els espectadors poden gaudir d'un combat medieval real

El Castell de Montsonís ha estat l'escenari escollit per dur a terme la segona edició del Profight Medieval, una activitat que mostra com antigament es lluitava en els combats medievals. El combat, una disciplina que uneix la història medieval i l'esport de contacte, es troba en expansió al territori i es per això que el Castell de Montsonís ha apostat per apropar-lo als visitants d'aquest espai. 
Els participants en aquests combats medievals són portadors directes de la història, ja que tot el seu equipament és una rèplica exacta d'una armadura real. És per això que, a diferència dels espectacles de recreació, el públic pot visualitzar un combat real. 
Cal tenir en compte que, com en tota activitat esportiva, els combats es realitzen d'acord a un reglament específic i, és per això que, en aquesta ocasió, els participants puntuaven amb els impactes fets amb l'espasa, l'escut, el genoll i el peu. 
Ariadna Sánchez