Fam trip a l’Espai Orígens de Camarasa

27/10/2022

L'Espai Orígens de Camarasa ha acollit la 2a Jornada de Fam trips per als empresaris turístics de la comarca que s'organitzen des de l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Noguera juntament amb el Consorci GAL Noguera Segrià Nord. 

 

Aquests Fam trips han de permetre promocionar la comarca turísticament, amb la finalitat que els empresaris turístics com a amfitrions del territori tinguin de primera mà la informació més detallada de com funciona l'equipament, per tal de transmetre-la a la seva clientela.

El proper Fam Trip està previst per al dia 22 de novembre al Parc Astronòmic del Montsec, i més endavant es visitaran el monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes i les muralles de Balaguer.

 

Les inscripcions és poden fer al següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSenLkZFwes6X9vcZkYMfcr0Ig1QJWAvp-riPTY0NLSbEa5oSw/viewform

 

Aquests espais turístics de la Noguera també s’han dinamitzat amb el projecte “Territori de Valor”, impulsat pel Consorci GAL Noguera Segrià Nord, amb el suport del Consell Comarcal.

 

“Territori de Valor” té l’objectiu de posar en valor els recursos naturals, patrimonials, culturals i històrics de la Noguera per donar-los a conèixer de manera divertida i dinàmica, amb diferents propostes adreçades al públic familiar. S’han editat fitxes explicatives de cada atractiu turístic, estovalles individuals per pintar, propostes didàctiques i un joc de cartes de parelles, que s’han repartit als establiments de la comarca de manera gratuïta. També s’ha publicat una web on es pot trobar tota la informació al respecte: www.territoridevalor.cat.

 

En total formen part de “Territori de Valor” 33 llocs turístics de la Noguera, i ja s’ha previst la incorporació de nous recursos de la zona del Segrià Nord.

Infolleida