El càmpings de Lleida treballen per protegir-se davant les riuades 

20/02/2023

A les terres de Lleida, hi ha càmpings que tenen més de quaranta anys. Aquest fet fa que s’hagin d’anar adaptant i regularitzant a les noves normatives que van sorgint. Ara, dels més de seixanta que hi ha a la demarcació, quaranta treballen per regularitzar les instal·lacions i adaptar-les a la normativa actual sobre zones inundables 

Quaranta dels més de seixanta càmpings de Lleida, treballen per regularitzar les instal·lacions i adaptar-les a la normativa actual sobre zones inundables, per tal de protegir-se davant les riuades. Per fer-ho, treballen plans especials urbanístics. 

 

A més a més, aquest estiu, tots els càmpings de les terres de Lleida comptaran amb un pla de protecció davant possibles riscos, com les avingudes d’aigua, un pla amb el que ja compten molts establiments. 

 

Cal tenir en compte que els càmpings s’han convertit en una de les opcions més escollides pels turistes de la demarcació, de fet, en els darrers anys, sobretot després de la pandèmia, han registrat un augment en el nombre de clients i pernoctacions.

Ariadna Sanchez Ber