Comencen els Fam Trip 2024 per a empreses turístiques de la Noguera

18/04/2024

Aquest mes d’abril ha començat la 3a edició dels Fam Trip  per a empreses del sector turístic de la Noguera organitzats per l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Noguera i el Consorci GAL Noguera Segrià Nord.

Els empresaris turístics d'allotjaments, serveis i restauració com a amfitrions del territori són convidats a participar en aquests viatges de familiarització, que van més enllà de la visita convencional i donen a conèixer la gestió i el funcionament més intern dels atractius turístics de la Noguera.

La primera visita d’enguany es va fer el dia15 d’abril al Monestir de Santa Maria de Gualter i l’antiga església de Santa Maria de Palau, on membres de l’Ajuntament i l’Oficina de Turisme de la Baronia de Rialb van explicar aquests dos monuments.

Durant el transcurs del 2024 es realitzaran quatre Fam Trips més per als empresaris turístics:

13 de maig: Centre de Dinamització de Tartareu.

10 de juny: Lo Carreró de Montgai.

16 de setembre: Col·legiata de Sant Pere de Ponts.

21 d’octubre: Castell de Castelló de Farfanya.

Les visites són gratuïtes i cal inscripció prèvia.

Per a més informació i inscripcions podeu adreçar-vos al tel. 973 448 933 (Àrea de Turisme) o bé a [email protected].

Aquests viatges de familiarització tenen la finalitat que els empresaris turístics, com a amfitrions del territori, tinguin de primera mà la informació més detallada sobre els equipaments o atractius turístics que visiten, per tal de transmetre-la a la seva clientela. Per això, durant la visita el gestor de l’espai turístic n’explica el funcionament, les activitats que s'hi duen a terme, preus, horaris... perquè ho puguin viure en primera persona i recomanar-ho als clients.

 

Infolleida