Càmpings de Lleida inicia la temporada d’hivern apostant per la sostenibilitat 

21/12/2023

A les portes de la campanya de la Nadal, on s’espera una ocupació a càmpings de prop del 70%, amb el pic més alt per cap d’any, Càmpings de Lleida segueix apostant per fer els seus equipaments un destí sostenible amb el Pirineu de Lleida. En els darrers anys, i gràcies a una millor adaptació dels càmpings, les pernoctacions amb autocaravanes d’hivern han augmentat 

Tot i les baixes temperatures, les pernoctacions d’autocaravanes d’hivern han augmentat en els darrers anys. De fet, en un moment on la temporada d’esquí tot just s’ha iniciat, Càmpings de Lleida ofereix 1.300 places en enclaus privilegiats que permeten als clients gaudir d’una escapada a la neu. 

 

Però el sector també opta per oferir altres allotjaments, com són 250 bungalows rústics i cabanes de luxe, totalment equipats amb totes les comoditats, que es troben al costat de les estacions d’esquí i de les rutes i espais de neu del Pirineu de Lleida. 

 

Per a Càmpings de Lleida, la sostenibilitat és un aspecte clau, és per això que els 47 establiments que integren l’Associació mostren el seu compromís per protegir, preservar i millorar el Pirineu de Lleida. 

Ariadna Sanchez Ber