Arriba una nova edició de la marxa cicloturista Montsec-Montsec

10/05/2024

El proper dissabte 18 de maig se celebrarà una nova edició de la Marxa Cicloturista, organitzada pel Cluc Ciclista Balaguer i la Delegació de Lleida de la Federació Catalana de Ciclisme

Avui s’ha presentat l’edició de 2024 de la marxa cicloturista Montsec-Montsec, que enguany també comptarà amb les rutes de Gran Fons de 190 quilòmetres i 3.300 metres de desnivell; Mig Fons de 140 quilòmetres i 2.050 metres de desnivell; i la Challenge, de 80 quilòmetres i 1.300 metres de desnivell.

Des de l’edició anterior que ambdues rutes de Gran Fons i Mig Fons formen part del Circuit Català de Cicloturisme Gran Fons, ja que la Federació Catalana de Ciclisme va unificar els dos circuits anteriors, CicloPirineus i Llarga Distància, en un de sol.

Pel que fa a les diferents rutes, la Gran Fons sortirà de Balaguer direcció Gerb, i es dirigirà cap a Vilanova de la Sal, les Avellanes, el port d’Àger, Congost de Terradets, el Pont de Monarés, Masos de Llimiana, Gavet de la Conca, Sant Salvador de Toló, Coll de Comiols, Montargull, Alentorn, Vilanova de Meià, Collada d’Hostal Roig, Sant Miquel de la Vall, Sant Martí de Barcedana, la Baronia de Sant Oïsme, Fontllonga, Camarasa i retorn a Balaguer. La ruta de Mig Fons sortirà de Balaguer en direcció Gerb, cap a Vilanova de la Sal, les Avellanes, Àger, el congost de Terradets, el Pont de Monarés, Masos de Llimiana, Gavet de la Conca, Sant Salvador de Toló, el coll de Comiols, Alentorn, Artesa de Segre, Cubells i retornarà a Balaguer. Finalment, la ruta Challenge sortirà de Balaguer direcció Gerb, després cap a Vilanova de la Sal, les Avellanes, el port d’Àger, la Baronia de Sant Oïsme, Fontllonga, Camarasa i Balaguer.

D’altra banda i igual que en altres edicions, el sistema de cronometratge amb xip serà el mateix per a totes les persones inscrites, el qual anirà fixat darrera del dorsal que va al manillar.

Per a més informació i inscripcions es pot consultar a la pàgina montsec-montsec.com

 

Infolleida