Sessió cos-ment al jardí de Castell del Remei

18/09/2023

Tres hores dedicades a l’exercici del ioga, l’equilibri corporal i pilates

El mati del dissabte 23 de setembre, Castell del Remei acull al jardí de la casa-palau una sessió intensiva dedicada al cos i a la ment durant tres hores a càrrec Núria Cirilo, tècnica especialista en cos-ment. 

 

La recepció dels participants tindrà lloc a partir de les 9.00 hores i a les 9.30 s’iniciarà la classe magistral de 60 minuts de ioga, després de la qual es farà un quart d’hora de descans. 

A les 10.45 s’iniciarà la sessió d’equilibri corporal, que també durarà una hora.  

I passats 15 minuts -que serviran per a hidratar-se i descansar-, finalment, a les 12.00 hores, es donarà pas a la classe de pilates.  

 

La inscripció inclou un servei de refrigeri a base de sucs, fruita i fruita seca. En acabar, previsiblement a les 13.00 hores, els majors d’edat podran degustar vins del celler. 

Així mateix, el restaurant de la finca oferirà -de forma opcional- un menú especialment saludable per als assistents al preu de 35 euros. 

A més, els participants a la sessió gaudiran d’un descompte del 10 per cent en la compra d’ampolles de vi a l’enoteca del celler. 

 

El preu total de l’activitat és de 24 euros per a majors de 16 anys i, de franc, per als menors d’aquesta edat que vinguin acompanyats d’adults, si bé també es pot participar en cada activitat per separat al preu de 9 euros cadascuna. 

Cal inscriure’s prèviament mitjançant l’enllaç al web fundaciocastelldelremei.org. 

 

Els assistents hauran de portar una estora o tovallola per tal d’estirar-se sobre l’herba i una peça d’abric, tipus jaqueta, en funció de la meteorologia. També es recomana portar aigua. 

En cas de pluja, l’activitat no s’anul·laria atès que es desenvoluparia en un lloc interior.  

La sessió cos-ment s’emmarca en l’àrea temàtica d’Esport de la Fundació Castell del Remei. 

Infolleida