“Seguretat en escena”, una obra per prevenir estafes a la gent gran 

25/09/2023

El Teatre Municipal de Balaguer acollirà, el proper dissabte, la representació teatral del projecte “Seguretat en Escena”, una obra impulsada per Mossos d’Esquadra i amb actors del grup de teatre de l’Associació de gent gran de la Noguera. Hem assistit a l’últim assaig abans de la representació de l’obra amb la què es pretén prevenir d’estafes a la gent gran 

Fan l’últim assaig abans de representar al Teatre Municipal de Balaguer l’obra “Seguretat en escena”, una representació a càrrec del grup de teatre de l’Associació de gent gran de la Noguera i impulsada pel cos de Mossos d’Esquadra. Es tracta, en concret, de representar situacions reals de robatoris i altres situacions delictives per prevenir i aconsellar sobre temes de seguretat. 

 

Així, amb una vessant humorística, és el mateix col·lectiu de gent gran qui escenifica les problemàtiques amb les que es poden trobar, un fet que permet a l’espectadors identificar-se millor amb les situacions recreades. 

 

Des del cos de Mossos d’Esquadra no es descarta portar aquesta representació a altres punts de la comarca de la Noguera per tal de poder arribar a més públic.

Ariadna Sanchez Ber