Èxit de la jornada “L’Aliança per a la Transició Energètica”

22/03/2023

Una quarantena de persones han participat aquest dimecres a la jornada "L'Aliança per la Transició Energètica" que s'ha celebrat al CEI de Balaguer. La jornada que ha servit com a punt de col·laboració entre les empreses del territori i la recerca sobre l’eficiència energètica i la sostenibilitat 

“L’Aliança per a la Transició Energètica”, aquest és el títol de la jornada que ha organitzat aquest dimecres l’Energy HubLab de Balaguer i l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida. La jornada presentava com a principal objectiu, esdevenir un punt de col·laboració entre les empreses del territori i la recerca sobre l’energia, l’eficiència energètica i la sostenibilitat. 

 

Al llarg de la jornada s’han donat a conèixer, també, diversos casos d’èxit que han sortit de la col·laboració entre la universitat i el món empresarial. 

 

Jornades com la d’aquest dimecres són clau per donar visibilitat a la recerca universitària, una recerca molt important per avançar cap a un model energètic sostenible i responsable basat en la col·laboració.

Ariadna Sanchez Ber