Balaguer commemorarà el 8M amb diversos actes 

01/03/2024

Balaguer commemorarà el 8M amb la celebració de diversos actes, els quals s’han organitzat conjuntament entre la Paeria de Balaguer i algunes entitats de la ciutat, per tal que sigui una jornada transversal. Els actes començaran el dilluns dia 4 de març, amb el teatre fòrum ‘I si no, qui ho farà?’ 

Amb l’objectiu de convertir la commemoració del 8 de març en una jornada transversal, la Paeria de Balaguer ha organitzat diversos actes amb col·laboració de diferents entitats de la ciutat. De fet, els actes començaran el proper dilluns, amb un teatre fòrum que pretén reflexionar activament sobre com el sistema patriarcal, i l’educació sexista, segueixen presents i contribuint a la desigualtat de gènere. 


Olympe de Gouges, amb la seva tasca per la igualtat, en contra l’esclavitud i a favor dels drets de les dones, és enguany la dona escollida com a referent. 

 

La lectura del manifest institucional es durà a terme el dia 8 de març a partir d’un quart de set del vespre a la sala d’actes de la Casa de la Paeria.                   

Ariadna Sanchez Ber