Últim assaig d’una ballada de sardanes ben jove

07/11/2023

Una quarantena d’alumnes de l’Escola PIA de Balaguer feien, aquest dimarts, el darrer assaig del conjunt de sardanes que, el proper diumenge, portaran a la tradicional Diada de colles sardanistes de Festa Major. Es tracta d’una iniciativa nova que, sota el títol Creativitat, s’ha inclòs en les matèries ofertes en aquesta escola de la capital de la Noguera 

El proper diumenge tindrà lloc, a Balaguer, la tradicional Diada de colles sardanistes, un dels actes més consolidats de la Festa Major de la capital de la Noguera. Enguany, però, comptaran amb uns convidats ben especials. Es tracta d’un grup de prop de quaranta alumnes de l’Escola Pia.


I esque enguany, i sota el nom de Creativitat, des de l’escola han apostat per una nova matèria, que s’ofereix a alumnes de tercer i quart, i que inclou disciplines com la sardana o el teatre. 

 

Aquest dimarts ha tingut lloc el darrer assaig, mentre que, tenint en compte la bona acollida que ha tingut aquesta primera edició, ja s’està pensant en donar continuïtat als tallers. 

Ariadna Sanchez Ber