Novena edició d'Encontats

12/06/2024

El Mercat del Conte i el Llibre Il·lustrat de la capital de la Noguera comptarà amb la presentació de llibres, tallers i una jornada professional

Encontats, el Mercat del Conte i el Llibre Il·lustrat de Balaguer, celebrarà la seva novena edició del 18 al 22 de setembre, comptant amb l’escriptor Ricardo Alcántara com a padrí, després de la seva visita als centres educatius de la capital de la Noguera el maig passat. Enguany, el festival, amb un cartell creat per la il·lustradora CristinaLosantos, s’iniciarà amb una jornada professional en la qual Ramon Besora conduirà la sessió titulada El llibre més enllà del llibre: creativitat a la biblioteca, a casa, a l’escola, al carrer.

A més, es presentarà la guia Els essencials 0-6, una selecció de llibres per a la primera infància elaborada per Anna Juan Cantavella i Piu Martínez. El programa continuarà el 19 de setembre amb la representació de Un somni pirata a càrrec d’Anima Theatrum i el dia 20 s'han programat diversos tallers d’il·lustració. El 22 de setembre serà el dia principal, amb paradetes de llibreries i editorials, així com actuacions artístiques. També hi participaran narradores com MónicaTorra, Sandra Rossi, Patrícia McGill, Vivim del Cuentu, Companyia Fes-t’ho Com Vulguis i Martha Escudero.
Infolleida