Nova edició de teatre-fòrum per sensibilitzar sobre el fet migratori 

16/05/2023

Amb motiu del Dia Mundial de la Diversitat Cultural per al Diàleg i el Desenvolupament, que se celebra el dia 21 de maig, des del Pla Educatiu d'Entorn s’ha impulsat una nova edició de l'obra de teatre social CI MI LUKY, promoguda per l'entitat Reintegra.

L'obra neix a partir del projecte Embarcats, el qual va ser guanyador del concurs de suggeriments solidaris de la Taula d'Entitats de Balaguer. La proposta teatral Ci Mi Luky es podrà veure a la sala La Mercantil el proper 19 de maig, i hi haurà diferents sessions: a les 19 h dirigida a famílies amb infants que estiguin cursant 3r, 4rt 5è o 6è d’Educació Primària; i a les 21 h per a famílies amb joves d’Educació Secundària. 

El teatre fòrum té com a principal objectiu sensibilitzar a l’alumnat i a les famílies sobre el fet migratori.

Els diners recollits amb el sistema de taquilla inversa aniran destinats a la formació en llengua catalana per a persones nouvingudes, i que es gestionarà des de l'entitat Reintegra. 

Prèviament i de forma paral·lela, des del Pla Educatiu d'Entorn es va fer arribar una proposta didàctica a totes els centres educatius de Balaguer, per a què es pugui treballar la interculturalitat a les aules.


Infolleida