Loquillo, The Tyets i Els Catarres, caps de cartell de la Festa Major de Balaguer

08/09/2023

La Paeria de Balaguer ha presentat aquest divendres la programació de concerts per a la Festa Major 2023. El cartell l’encapçalen The Tyets i Els Catarres, els quals seran protagonistes dels concerts joves de les Festes del Sant Crist d’enguany que també es recupera el format de la Carpa Jove 

La música tornarà a ser una de les protagonistes de les festes del Sant Crist de Balaguer. Loquillo, The Tyets i Els Catarres seran els caps de cartell de la Festa Major de la capital de la Noguera que, enguany, recupera el format de la Carpa Jove, annexa al pavelló Inpacsa. 

 

La programació d’enguany s’ha dissenyat després de dur a terme un seguit de xerrades als centres educatius de secundària de la ciutat, unes xerrades que han servit per detectar la necessitat de comptar amb una oferta musical més adaptada a totes les franges d’edat. 


Com ja s’ha fet els darrers anys, els concerts també es faran extensius a les residències i casals de la gent gran, on es portaran a terme diverses actuacions durant els dies de Festa Major.

Ariadna Sanchez Ber