L'espectacle "Blanca desvelada", aquest cap de setmana a La Mercantil

02/02/2023

La memòria històrica, la revisió del passat pròxim i la seva interferència en el present, de nou a La Mercantil

L'espectacle Blanca desvelada ens presenta dues històries entrellaçades: la de la Carmen, una presa política en època de la Guerra Civil que donarà a llum en una presó, i la de la Blanca, una jove actriu a l'època actual que sobreviu fent monòlegs còmics en bars mediocres.
 
Una narració explicada per dotze personatges que decideixen expressar-se en nou metres quadrats de món escènic mitjançant una única actriu, Alejandra Jiménez Cascón. Ella serà l'enllaç per a que l'essència més delicada d'aquests dotze éssers humans s'apoderi de tots els sentits. Un text humà. Cru. Honest. Ple de tendresa i de realitat. Éssers humans nus mostrant la seva part més íntima enlluernaran un públic que quedarà atrapat coneixent-los, seduït per la seva autenticitat i la seva força.
 
L’obra, de la Cia. Aleteu Teatre, és un relat que camina entre la por i el perdó, entre la desesperació i el somriure, entre la incredulitat i el desig, entre l'humor i la lluita contra els nostres monstres. Una obra humana, honesta, plena de realitat
 
 
La memòria històrica, la revisió del passat pròxim i la seva interferència en el present, de nou a La Mercantil, amb una obra candidata als Premis Max 2016 per Millor autoria revelació.
 
 
Infolleida