L’Encontats tornarà a omplir Balaguer el proper setembre 

25/05/2023

El proper mes de setembre Balaguer celebrarà la vuitena edició de l’Encontats, un certamen apadrinat, enguany, pel mestre, editor i escriptor Ramon Besora. La festa donarà el tret de sortida el dimecres 20 de setembre amb la jornada professional per a bibliotecàries, i clourà el diumenge 24 amb la gran festa familiar que omplirà la capital de la Noguera 

Del 20 al 24 de setembre Balaguer tornarà a ser l’escenari del Mercat del conte i Llibre Il·lustrat, l’Encontats. De la programació d’aquesta edició del certamen, apadrinada pel mestre, editor i escriptor Ramon Besora, destaca la vinculació amb la commemoració de l’Any Vallverdú. 

 

L’Encontats, que celebrarà la gran festa familiar el diumenge 24, donarà el tret de sortida el dimecres 20 de setembre amb la jornada professional per a bibliotecàries. 

 

També com a novetat, enguany, el certamen s’ha vinculat amb el Premi d’Àlbum il·lustrat Vila de Térmens a través d’un acord de col·laboració que es tradueix en que la persona guanyadora realitzarà un taller d’il·lustració en el marc de l’Encontats.

Ariadna Sanchez Ber