“L’Abans”, un recull fotogràfic de la memòria històrica de Balaguer

03/03/2017

La ciutat de Balaguer formarà part de la col•lecció “L’Abans”, un recull fotogràfic de la història de la ciutat que es durà a terme gràcies a la col•laboració dels balaguerins

L’editorial Efadós, amb col·laboració de l’ajuntament de Balaguer, el Museu de la Noguera i l’Arxiu Comarcal, posa en marxa el recull fotogràfic “L’Abans”, un llibre que recollirà la memòria històrica i fotogràfica de la ciutat a través de fotografies dels veïns de Balaguer.

 

El llibre formarà part d’una col·lecció a la que hi ha 122 volums amb reculls fotogràfics de diferents municipis, com seria el cas de la Seu d’Urgell o de Lleida. La publicació d’aquest, tot i que encara no hi ha data fixada, serà en diferents fascicles, que es podran adquirir setmanalment. Un cop acabada la col·lecció dels fascicles, es farà també la publicació del llibre al complet.

 

“L’Abans” serà el primer llibre d’aquestes característiques que tindrà la ciutat de Balaguer, es per això que demanen la col·laboració dels balaguerins i balaguerines que tinguin imatges antigues de la ciutat o de tradicions, per a que es posin en contacte amb el Museu de la Noguera, que serà l’encarregat de fer-ne la gestió.

Ariadna Sánchez