La Paeria de Balaguer publica una nova convocatòria de Beques de Suport a la Creació

24/05/2023

La Paeria de Balaguer, a través de l’Institut Municipal Progrés i Cultura, ha publicat una nova convocatòria de les beques destinades a fer possibles projectes de creació cultural, de recerca i innovació en l’àmbit de la cultura i de l’educació. La finalitat d’aquestes beques és la de promoure iniciatives i projectes que contribueixin a fomentar la creació a la ciutat de Balaguer. Amb aquest objectiu es convoquen les línies de beques següents: de Suport a la creació artística; per a Projectes d’innovació i recerca en espais patrimonials i en acció cultural comunitària; i per a Residències artístiques. Projectes d’arts escèniques.

Pel que fa als beneficis que poden rebre els projectes presentats, aquests consisteixen en suport logístic amb el material de la Paeria de Balaguer, així com la possibilitat d’utilitzar espais i equipaments municipals, sempre que el projecte ho requereixi i prèvia sol·licitud específica; també suport tècnic per part dels tècnics de la Paeria com a ajuda en el desenvolupament del projecte, sempre que el projecte ho requereixi i prèvia sol·licitud específica; i finalment suport per a la difusió cap a professionals del sector, premsa i públic en general; i per la gestió de reserves, acollida del públic, i altres necessitats en aquest sentit.

El jurat premiarà els projectes que tinguin major puntuació d’acord amb els criteris de valoració establerts a les bases.

Quant a les propostes de participació, les persones interessades a presentar la seva candidatura han d'emplenar el formulari de la convocatòria i acceptar les condicions específiques.

El termini màxim per presentar i admetre sol·licituds va del 24 de maig al 12 de juny de 2023.  

Infolleida