La Mercantil es suma al Festival Visibles

24/05/2023

Amb Obsolescencia Programada, La Mercantil forma part del Festival Visibles, que va néixer per donar a conèixer la inclusió a través de les arts escèniques.
 
Fritsch Company  crea Obsolescència Programada sota la premissa: “La selecció natural de la societat actual és la estolidesa humana”, L’ horologia de les coses, els materials, artefactes i aparells generen el consum compulsiu com una droga de disseny. Crea una societat esclava al malbaratament. Fomenta la compra compulsiva. La tirania dels productes. La caducitat planificada.
 
 Fritsch Company – la companyia professional de la Fundació Psico Ballet Maite León- persegueix la integració laboral de les persones amb diversitat física, psíquica, intel·lectual, del desenvolupament i/o sensorial a través de les arts escèniques. El Psico Ballet de Maite León és un dels projectes de dansa més sòlids de l’escena nacional que aposta per una nova i innovadora estètica, amb una companyia formada per gent amb i sense diversitat funcional. Des de la seva creació, el projecte ha obtingut guardons tan prestigiosos com el Premi Unesco de París, el premi Reina Sofia de la Integració i un llarg etcètera que arriba fins als nostres dies.
 
Infolleida