Fundació Castell del Remei i ACUDAM, units per l’art

04/11/2022

La Fundació Castell del Remei i ACUDAM han inaugurat aquest divendres la primera exposició d’art feta per persones amb discapacitat intel·lectual a la Noguera. Sota el títol “Art d’inclusió”, l’exposició vol retre homenatge, a títol pòstum, a la impulsora del projecte, Rosa Morera

“Art d’Inclusió”, aquest és el títol de la nova exposició que acull el Celler Castell del Remei. No és, però, una exposició qualsevol, sinó que és ben especial. El motiu? És la primera exposició d’art feta per persones amb discapacitat intel·lectual a la Noguera. Així, aquesta col·lecció és fruit de la unió de la Fundació Castell del Remei i ACUDAM. 

 

L’exposició té com a finalitat fomentar, a partir del reciclatge, la recuperació de mobles i la creació d’objectes decoratius, la motivació, la creativitats i l’ampliació de les relacions socials de les persones amb discapacitat intel·lectual que hi participen, entre elles i amb l’entorn. 


Aquest nou projecte va néixer de la mà de Rosa Morera, directora dels Serveis d’Atenció a les persones de l’ACUDAM, que, amb aquesta exposició li volen retre un homenatge a títol pòstum.

Ariadna Sanchez Ber