Fam Trip per donar a conèixer els atractius turístics de la Noguera 

13/05/2024

El passat mes d’abril es va donar el tret de sortida a la tercera edició dels Fam Trip per a empreses del sector turístic de la Noguera. Empresaris turístics d’allotjaments, serveis i restauració són convidats a participar en aquests viatges de familiarització d’equipaments i atractius turístics de la comarca

ón representants d’empreses del sector turístic de la Noguera que, sota la convocatòria de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal i el Consorci del GAL, s’han donat cita en el marc de la tercera edició dels Fam Trip. Així, una desena de persones han visitat el Centre de Dinamització de Tartareu per conèixer les ofertes amb les que aquest compta i poder-les, després, fer extensives. 

 

Aquestes visites, però, van més enllà de la visita convencional i donen a conèixer la gestió i funcionament més intern dels atractius turístics de la Noguera. 

 

A banda de la visita d’aquest dilluns, els participants també es desplaçaran fins altres punts com Lo Carreró de Montgai, la Col·legiata de Sant Pere de Ponts i el Castell del Castelló de Farfanya. 

Infolleida