Estrena de la nova producció de La Mercantil

22/11/2022

L’obra de Ferran Joanmiquel és la història d’un trauma que ens endinsa en la ment d’un professor que es creua perillosament amb la d’un alumne adolescent.
En Jorge és un professor de secundària que arriba a un nou centre per fer una substitució. Només de començar, deixa clar que té una manera poc convencional de donar les seves classes, cosa que li comporta una sèrie de diferències amb l’equip directiu del centre. En Jorge no ho pot evitar: l'ombra del seu passat esquitxa tot el que té al seu voltant i es projecta terriblement sobre un dels seus alumnes.
El projecte neix de l’encàrrec de la Sala Mercantil al dramaturg Ferran Joanmiquel d’escriure i dirigir una obra per a ser expressament produïda i estrenada a la sala. El procés de creació amalgama el talent del reconegut autor gironí amb la interpretació acurada de Javier Lázaro sota l’escenografia dissenyada per Mercè Bosch i Maria Monseny. Una iniciativa des del territori que veurà la llum per primera vegada aquest cap de setmana i que, ben aviat, es projectarà sobre altres escenaris catalans.
I al públic de la Mercantil, part activa de la programació, us oferim els canals de participació més enllà de la platea amb el col·loqui post-funció (divendres 2 desembre) i amb totes aquelles converses enriquidores que enceteu a l’Ambigú abans i després de cada obra.
Infolleida