El Servei Comarcal de Català de la Noguera organitza tres cursos presencials de català a Balaguer i un més a la comarca, tots ells adreçats a persones adultes

22/03/2024

La matrícula serà del 2 al 4 d'abril i els cursos s’iniciaran el 8/9 d'abril. Els nivells que s’impartiran són Inicial, Bàsic 2 i Bàsic 3. Així ho destaca la responsable del Servei aquí a la comarca, Mercè Coll i Riba, que també diu que la resta de nivells es poden cursar en línia. 

 

Els cursos a distància estan adreçats a persones catalanoparlants que vulguin perfeccionar el seu nivell de català tant, escrit com oral. Els cursos presencials són per a no catalanoparlants.

 

Tots els cursos permeten obtenir certificats equivalents als títols oficials de la Secretaria de Política Lingüística.

 

Informació per als cursos en línia: https://www.cpnl.cat/cursos-de-catala/

 

Informació per als cursos presencials: Oficina del Servei Comarcal de Català, ubicada al Consell Comarcal, telèfon 973 448 933 o al correu electrònic [email protected]

 

Finalment, des del Servei Comarcal de Català de la Noguera també es fa una crida a participar en el programa 'Voluntariat per la Llengua' que es realitza durant tot l'any. Vinga, animeu-vos, que és una molt bona experiència! Per a més informació els interessats es poden adreçar també al Servei de Català.

Infolleida