El Festival d’Astronomia del Montsec celebrarà el seu 9è aniversari homenatjant la figura del seu gran impulsor, Joan Oró

14/09/2023

De l'11 al 15 d'octubre, el municipi d'Àger conjuntament amb el Parc d'Astronomia celebren la 9a ecició del Festival Astronòmic del Montsec. Enguany, a més, com a homenatge especial del centenari del naixement de Joan Oró, el gran impulsor del parc. Per aquest motiu, hi ha un seguit d'activitats especialment dedicades a aquesta figura. El festival clourà enguany amb una actuació de l'Orquestra Julià Carbonell.

Durant 4 dies a Àger es podrà gaudir d'un seguit d'activitats en motiu del 9è Festival Astronòmic del Montsec, que enguany a més, commemora el centenari del naixement del bioquímic lleidatà Joan Oró. Diverses exposicions diurnes i nocturnes, conferències, activitats al Parc Astronòmic de Montsec, concerts, tallers i molt més és el que s'ha organitzat.

Destaquen com a plats forts: l'espectacle "l'univers de Joan Oró" i la cloenda, dues novetats d'enguany.

Des del Parc Astronòmic del Montsec destaquen la importància de conèixer la figura de Joan Oró des d'una vessant científica però també amb una mirada humanística envers la vida i l'univers.

 

Aidé Robles