Castell del Remei, “La casa de Bernarda Alba” amb Ecos de passions prohibides 

15/03/2024

L’artista Aida Pallàs Barta ha portat la seva nova mostra immersiva a Castell del Remei. Es tracta de Ecos de passions prohibides: Una immersió a “La casa de Bernarda Alba”, una obra multidisciplinària amb un fort component visual que, combinant fotografia i poesia, porta a l’espectador a reinterpretar l’obra teatral de Federico García Lorca 

Ecos de passions prohibides: Una immersió a “La casa de Bernarda Alba” és el títol de l’últim treball de l’artista Aida Pallàs Barta, un treball que, ara, omple Castell del Remei. Amb un fort component visual, i combinant la fotografia i la poesia, l’obra condueix al públic a una reinterpretació de l’obra teatral de Federico García Lorca. 

 

Poder situar l’obra en un entorn com Castell del Remei, ha dut l’artista a fer una exposició el màxim d’immersvia, on els assistents es poden sentir traslladats en cos i ànima a l'interior de la casa de Bernarda. 

 

L’obra es podrà visitar durant els mesos de març i abril a Castell del Remei i, després, s’espera que intineri per diferents punts del territori. 

Infolleida