Castell del Remei dedica a Josep Vallverdú el 5è Tast Aplec Literari

21/03/2023

Dissabte vinent, dia 25 de març, el Castell del Remei celebrarà el 5è Tast Aplec literari amb les lectures de poemes dedicats a la figura i obra de l’escriptor Josep Vallverdú Aixalà a càrrec dels seus propis autors. L’acte, que tindrà lloc a les 12.00 hores a la Sala Lucilla Atilia del celler Castell del Remei amb tast de vins, comptarà amb la intervenció de Vallverdú del qual enguany es commemora el centenari del seu naixement i amb la participació dels poetes Jordi Pàmias, Xavier Macià, Àngels Marzo, Anton Not, Jaume Pont, Joan Rovira, Josep M. Sala-Valldaura, Eduard Sanahuja, Jaume Suau i Àlex Susanna.

L’escriptor és el padrí d’honor del Tast Aplec literari al Castell del Remei des dels seus inicis. El certamen –coordinat per Anton Not- ha publicat tres llibres dedicats a les anteriors edicions i està previst que enguany publicarà el corresponent al Tast 4 dedicat a l’aigua en la finca.

En el decurs de la diferents edicions han participat, així mateix, els poetes Eduard Batlle, Josep Borrell, Enric Boluda-M Hût, Manel Montobbio, Rosa Fabregat, Amat Baró, Ramon Cardona i Montse Gort. La col·lecció es pot adquirir a l’enoteca La Casa dels Vins del celler i els llibres recullen els versos que en el Tast 1 van ser dedicats al vi, en el Tast 2 -amb il·lustracions d’Esther Sala Bittoun- a la finca i en el Tast 3 als arbres del Passeig de les Senyoretes, on hi ha els exemplars més antics de la propietat, amb obres de l’artista Josep Pulido.

Infolleida