Berta Puigdemasa i Júlia Ferrero presenten el seu nou espectacle a La Mercantil

17/05/2023

Xarxes uneix dos artistes excepcionals de les nostres contrades: la música Berta Puigdemasa i l’artista Júlia Ferrero. Una arpa i un trapezi

Júlia Farrero, és una artista originària de la Vall de Boi i s’ha format en el circ  i la  dansa a Amèrica del Sud, País Basc, Barcelona i Toulouse . Els seus espectacles uneixen la dansa i el trapezi , amb un art del moviment íntim, contemporani i delicat.
 
Berta Puigdemasa, és una arpista nascuda a Lleida. De formació clàssica (Conservatori de Barcelona, Real Conservatorio Superior de Música de Madrid, Koninklijk Conservatorium Den Haag, Conservatoire National Régional de Paris, École Normale de Musique de Paris i Université Paris Sorbonne), està en constant recerca d’innovació sonora, artística i culturals. Tal com ho fa a Xarxes, als seus recitals i espectacles es fon sovint la música amb altres llenguatges artístics com la dansa, la poesia, les arts visuals, el teatre o la pintura.
 
Ara, les dues artistes presenten el seu nom espectacle Xarxes, després d'haver formalitzat la seva creació a la sala Mercantil on han realitzat una residència tècnica i artística durant aquest mes de maig,
 
Després de l'espectacle, el públic podreu gaudir d'una vetllada musicada pel guitarrista Àlex Rosanes al Pati de la Mercantil.
Infolleida