Balaguer tanca el cicle Emboirats

13/03/2023

El Teatre municipal de Balaguer ha acollit el darrer espectacle de l’Emboirats, el cicle d’espectacles infantils de Balaguer que enguany ha celebrat la seva 4a edició

Durant els mesos d’hivern s’han programat un seguit d’espectacles infantils de petit format, que s’han pogut veure en espais de la ciutat com el Casal Lapallavacara, el Teatre municipal o la sala d’actes de la Paeria.

Avui diumenge l’Emboirats ha arribat a la seva cloenda amb l’espectacle de Marcel Gros, ‘Petit Univers’, el qual va dirigit especialment a infants de 3 a 10 anys. En aquest obra Marcel Gros, un dels clowns amb més trajectòria del país, interpreta un personatge fa un viatge a la infància i explica la història de la pilota més grossa del món. En aquesta narració s’hi barregen somnis, records i imaginacions, però el rerefons és mostrar que tots som igual de diferents, tots portem a dins el nostre petit univers.

Per la seva banda, el paer Arnau Torrente i el tècnic de Cultura, Pep Angerri, valoren molt positivament el retrobament amb els espectacles presencials sense restriccions després de la pandèmia, i la bona rebuda per part del públic dels diferents obres que s’han pogut veure en aquesta edició. Aquestes han estat, ‘LO. Els paisatges que ens habiten’ de Lydia Encinas, que es va poder veure a la sala d’actes de la Paeria el passat 22 de gener; ‘Blauró’ de La Boia Teatre, que es va fer al Casal Lapallavacara el dia 12 de febrer; i finalment ‘Petit Univers’ de Marcel Gros, que s’ha representat avui diumenge dia 12 de març al Teatre municipal, i que posa punt i final a aquesta 4a edició del cicle d’espectacles infantils de Balaguer. Igualment l’espectacle del Caga-soca, que es va poder veure De Nadal a Reixos, també ha format part de la programació de l’Emboirats.

Quant a dades de públic, hi hagut bona entrada en tots els espectacles, destacant el de Lydia Encinas, que va omplir totes les localitats de la sala d’actes. En total han assistit un total d’unes 600 persones a les diferents propostes de la 4a edició de l’Emboirats, el cicle d’hivern d’espectacles infantils a Balaguer.

 

Infolleida