Balaguer celebrarà la segona edició de La Murga amb canvis

18/05/2023

La segona edició de la Mostra de Música Local de Balaguer s’avança al primer cap de setmana de setembre i recupera el format a l’aire lliure

La Murga és una iniciativa que va sorgir amb la voluntat que els grups locals i els artistes emergents de Balaguer disposessin d’un cap de setmana dedicat a la música en directe. En aquest sentit, des de l’Àrea de Joventut de la Paeria en col·laboració amb l’Escola Municipal de Música i una comissió organitzadora, es va organitzar la primera edició de la mostra de música local.

En aquesta segona edició es recupera el format inicial a l’aire lliure, i es farà el divendres dia 1 i dissabte dia 2 de setembre, amb la voluntat de tenir unes condicions climatològiques més favorables. A més de concerts en directe, La Murga també comptarà amb conferències fira del disc, sessions de micròfon obert, food trucks i altres activitats que s’estan preparant per aquesta segona edició.

A partir del 18 de maig i fins el 16 de juny, els artistes i grups locals es poden inscriure al formulari habilitat a la web lamurga.balaguer.cat; i a finals del mes de juliol es donaran a conèixer els horaris dels diferents concerts, ubicacions, i tot el programa previst.

La Murga pretén donar visibilitat a la cultura musical de la ciutat, apostant per la promoció del talent local.  

Infolleida