Alemany recupera el mètode tradicional de venda de torró al tall

31/10/2023

Torrons i Mel Alemany ofereix una nova modalitat: el torró al tall, una iniciativa, que serà possible gràcies al servei de la botiga ‘on-line’, i que s’aplicarà amb el torró tou, i amb el cremat, acabat de fer. El projecte recupera així un mètode tradicional de venda que ja empraven les pastisseries, consistent a vendre el torró al tall, però en aquest cas, combinat amb les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies, que faciliten l’entrega immediata del producte

L’empresa familiar Torrons i Mel Alemany ha iniciat un nou prejoecte en el que recupera el mètode tradicional de venda de torró que empraven les pastisseries, es tracta del torró al tall. El comprador el podrà rebre acabat d’elaborar i consumir-lo a casa en un termini de 24 hores. 

 

Aprofitant que s’acosta la campanya de venda de torró, Alemany presenta, també, dues noves varietat de torró. Es tracta del torró de crema café i el torró bombó cruixent, dos productes que s’emmarquen en l’aposta de col·laborar amb altres empreses del territori. 

 

Així, amb el nou servei del torró al tall es pretén potenciar la qualitat del torró tou i el cremat, dos dels productes clàssics que més solicita el mercat. 

Ariadna Sanchez Ber