Activitats per tots els gustos durant la Festa Major a La Mercantil

02/11/2023

Teatre familiar, concert de música rock i el millor humor

Comença la setmana de Festa Major de Balaguer a La Mercantil, el 4 de novembre, amb un espectacle del Centre de Titelles de Lleida per als més petits: On vas Moby Dick?. L’obra és una adaptació lliure del clàssic d’Herman Melville, escenificat per a públic familiar, on els titelles de taula, la projecció d’animacions i les cançons ens endinsaran en la història d’una gran balena blanca, Moby Dick.
 
El divendres 10 de novembre, Rehenes, la mítica banda de rock de Balaguerens oferirà un concert amb els seus millors temes i ens transportarà en el temps fins a situar-nos en aquella Mercantil de nit i de música que ocupa part del record de vàries generacions de la comarca.
 
I per tancar les festes de la ciutat, el 12 de novembre, Fel Faixedas i Carles Xuriguera presentaran Ni rastre de qui vam ser .
Després de 10 anys del seu últim espectacle, Xuriguera i Faixedas – fundadors de la companyia Teatre de Guerrilla amb Quin Masferrer- tornen a l’escenari per recuperar la seva essència, el seu clown, la seva peculiar manera de fer i de dir, amb una obra esbojarrat i poètica que ens farà riure i emocionar.
Infolleida