Tres explotacions del Solsonès i la Segarra creen la marca Conills de Pagès 

09/08/2023

Fruit de la inquietud de tres ramaderies per treballar de manera diferent i més respectuosa amb el maneig de conills, ha sorgit la marca Conills de Pagès. Les tres explotacions, situades al Solsonès i la Segarra, s’han unit i, amb la participació de l’escorxador Bercusa de Vallfogona de Balaguer, volen fer arribar a la taula un producte diferenciat i de qualitat 

L’Arnau Vilaseca és un jove ramader que l’any 2014 va decidir agafar el timó de l’explotació agrària familiar, Cal Palà de Prades de Molsosa, formada per una trentena d’hectàrees de cultiu de cereals i una granja de conills. Durant aquests anys, l’Arnau ha incorporat un maneig innovador i pioner a Catalunya en la producció de conills. 

 

Ara, juntament amb dos ramaders més de les comarques de Lleida, que treballen de manera similar a ell, han decidit crear la marca Conills de Pagès. Amb la participació, també, de l'escorxador Bercusa de Vallfogona de Balaguer, volen fer arribar a taula un producte diferenciat i de qualitat. 

 

Així, amb aquesta nova marca es pretén posar en valor aquesta carn blanca, posant el benestar de l’animal i la qualitat al punt de mira i destacant la producció integrada a les petites explotacions.

Ariadna Sanchez Ber